Prajitura cu dovleac galben,alune si ciocolata

Imagini pentru Paleo Pumpkin Nutella Cookie Bars

INGREDIENTE

Pentru crema de alune:

2 cesti de alune crude, fara coaja
1 1/2 linguri sirop de artar
1/4 ceasca de pudra de cacao(pudra de roscove)
2 1/2 linguri ulei de avocado(ulei de cocos)
1 linguriță extract de vanilie

Pentru blat:

1 cană de unt de migdale(unt de arahide,unt din samburi de caise)
1/2 cana piure de dovleac organic
1 piure de banană
1/4 cană de sirop de arțar 

1 lingurita de extract de vanilie
1 lingură de făină de nucă de cocos
1 lingurita de scortisoara
1/4 linguriță de nucșoară
1/8 linguriță de cuișoare
1/4 linguriță de sare de mare
1/3 cană de ciocolată neagră

Imagini pentru Paleo Pumpkin Nutella Cookie Bars

INSTRUCȚIUNI

Tapetați o tavă cu hârtie de copt. Puneți deoparte.
Așezați alunetele într-un procesor de bucătărie și măcinați timp de 2-3 minute, până când încep să elibereze uleiul și apoi se formează un unt neted.

Adăugați siropul de arțar, pudra de cacao, uleiul de avocado și extractul de vanilie și procedați pentru încă 1-2 minute, până când compoziția este netedă și lucioasă.
Puneți untul de migdale, dovleacul, banana, siropul de arțar și vanilia într-un castron mediu. Se amestecă până se combină bine.
Se adaugă ingredientele rămase (făină de nucă de cocos, scorțișoara, nucșoara, sare de mare și chips-urile de ciocolată) și se amestecă până se încorporează .
Se toarnă jumătate din alua în recipientul pregătit, netezind cu o spatulă. Adăugați un strat din crema de alune, urmat cu aluatul rămas.
Așezați-l în congelator timp de cel puțin o oră sau până când devine solid.

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop: pudra de roscove,sirop de artar,ciocolata neagra,ulei de cocos,unt din samburi de caise,unt de arahide

https://www.facebook.com/tastemadeNourish/videos/1985705578379301/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *