INGREDIENTE
Stratul din unt de arahide
1 cană unt de arahide nesărat
¼ ceașcă + 2 linguri de sirop de arțar
½ ceașcă făină din nucă de cocos
Topping de ciocolată
1 ceașcă de ciocolată vegană
½ ceașcă unt de arahide
INSTRUCȚIUNI
Tapetați o tavă cu hârtie copt sau cerată.Lăsați-o la o parte la temperatura camerei.
Faceți stratul din unt de arahide: Într-un castron mediu, adăugați ingredientele: 1 ceașcă unt de arahide, 1/4 cană + 2 linguri de sirop de arțar și 1/2 cană de făină de nucă de cocos. Se amestecă până se îngroașă.
Transferați acest amestec în tava preparată. Folosind spatula de cauciuc, se întinde într-un strat uniform.
Faceți toppingul de ciocolată pe bain marie. Adăugați ciocolata într-un bol mediu: 1 cană de ciocolată și 1/2 cană de unt de arahide.
Se toarnă amestecul de ciocolată peste stratul de unt de arahide. Folosind o spatulă de cauciuc curată,neteziti ciocolata într-un strat uniform.
Transferați vasul la congelator. Congelați timp de 45-60 de minute sau până când se întăresc. Scoateți din congelator și felie în 16 pătrate.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop: unt de arahide,ciocolata,sirop de artar
https://www.facebook.com/BeamingBaker/videos/1952087821731860/