Ingrediente
½ ceasca de unt de migdale sau unt de samburi de caise
1 ligura ulei de cocos topit
2 linguri sirop de arțar (sau miere)
2 linguri piure de mere
2 linguri zahăr de cocos
1 lingura lapte de migdale(lapte de cocos)
½ linguriță de extract de vanilie pură
3 linguri făină de migdale
2 linguri pudra de cacao(pudra de roscove)
½ lingură de bicarbonat de sodiu
¼ lingură de praf de copt
¼ linguriță de sare de mare
¼ cești chips de ciocolată (opțional)
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 180 grade C.
Ungeți o forma sau o tavă de copt cu ulei de nucă de cocos, lăsați deoparte.
Într-un castron, amestecați împreună făină de migdale, pudra de cacao(pudra de roșcove), bicarbonatul de sodiu, praful de copt sarea și toate celelalte ingreiente.Adaugați chips-urile de ciocolată.
Puneți aluatul în tava pregătită.
Coaceți la 180 grade C timp de 10-15 minute. Lăsați să se răcească timp de cel puțin 20 de minute înainte de tăiere.
Gasiți sa cumparați pe site-ul evzinshop: ulei de cocos,sirop de artar,miere,zahar de cocos,pudra de roscove,unt de samburi de caise
https://www.facebook.com/joyfoodsunshine/videos/1973280762959440/