INGREDIENTE
1/2 ceașcă | 104 grame ulei din nucă de cocos topit
1 ceașcă | 200 grame zahăr din cocos
2 ouă întregi
2 lingurițe | 10 ml extract de vanilie
1/2 ceașcă | 50 de grame de făină de tapioca
1/3 ceasca | 40 de grame de pudră de cacao(pudra de roșcove) neîndulcită
85 gr. ciocolată paleo, tăiată
INSTRUCȚIUNI
Preîncălzi cuptorul la 180 ° C și ungeți o tavă de copt. Puneți deoparte.
Se amestecă împreună ulei din nucă de cocos topit și zahărul din nucă de cocos într-un vas de amestecare până se combină. Se adaugă ouăle și vanilia.
Adăugați făina de tapioca, pudra de cacao(pudra de roșcove) și bucățile de ciocolată tăiate.
Se toarnă compoziția în tava pregătită și se întinde într-un strat uniform. Coaceți timp de 20-22 de minute. Pentru a verifica dacă sunt coapte negresele: introduceți o scobitoare sau un cuțit în centru. Dacă cuțitul iese aproape curat, atunci sunt gata.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă înainte de a tăia în pătrate.
NOTA
Depozitați negresele rămase la temperatura camerei timp de până la o săptămână.
Valori nutritionale: Calorii: 160 Grăsime: 9 g Grăsimi saturate: 7 g Carbohidrați: 20 g Zahăr: 18 g Fibre: 1 g Proteine: 2 g
Calorii: 160 kcal
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos,zahar de cocos,ciocolata neagra fara zahar,pudra de roscove
https://www.facebook.com/asaucykitchen/videos/2042552049367650/