INGREDIENTE:
PENTRU BLATUL TARTEI:
1 cană (150 g) migdale
1/2 cană (50 g) de nucă de cocos deshidratată
3 linguri (45 g) pudră de roscove/ pudră de cacao
1/2 cană (100 g) curmale
PENTRU UMPLUTURA
1 cană (200 g) curmale
1/4 cană (60 ml) apă
1/4 lingurita extract de vanilie
1/4 de lingură de sare
2 banane (nu super-coapte, dar nu foarte crude)
1 lingura de suc de lamaie
PENTRU CREMA:
3/4 cana (180 ml) cremă de nucă de cocos
1 lingurita de extract de vanilie
1 lingura de sirop de arțar / agave / miere dacă nu vegană – sau doar adăugați 1 lingură de zahăr de cocos
PREPARARE
Acoperiți o tava cu folie de plastic lăsând marginile sa iasa spre exterior..
Pentru a face blatul, puneți migdalele și nuca de cocos într-un procesor de bucătărie și procesați ingredientele împreună până când obțineți o pastă umedă.
Adăugați curmalele și uleiul din nucă de cocos, apoi amestecați pentru câteva minute.
Intindeți amestecul în tava pregătită și apoi puneți în congelator, până când devine solid.
Între timp, pregătiți umplutura de caramel.
Așezați curmalele într-un procesor de alimente împreună cu apa, sarea și vanilia.
Combinați ingredientele împreună până când se formează o pastă frumoasă, asemănătoare cu caramelul. Adăugați mai multă sare / vanilie dacă doriți.
Tăiați bananele și presărați-le pe deasupra cu sucul de lămâie pentru a le împiedica să se înroșească.
Pentru a face frișca din nucă de cocos puneți crema răcită într-un castron.Bateți cu un mixer electric până când se dublează în dimensiune.
Se încorporează ușor siropul de arțar și extractul de vanilie.
Se pune crema de caramel în forma de tartă și se întinde uniform pentru a acoperi complet interiorul.
Puneți pe deasupra feliile de banane apoi crema din nucă de cocos.
Pudrați cu cacao, pudră de roșcove sau ciocolată rasă (ciocolată vegană).
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: lapte de cocos,ciocolata,sirop de agave,sirop de artar,zahar de cocos,pudra de roscove
https://www.facebook.com/hotchocolatehits/videos/1223750994393565/