INGREDIENTE
1¾ cană de făină ( 1 cană de spelta grâu integral + ¾ canăde făină albă)
2¼ linguriță de praf de copt
¼ linguriță de bicarbonat de sodiu
1 lingurita scortisoara sau alte condimente la alegere
¼ lingură de sare
3 până la 4 linguri de zahăr de cocos sau alt îndulcitor (depinde de cât de copte sunt bananele).Zahărul din nucă de cocos poate fi măcinat într-o formă fină într-un blender
½ ceasca de lapte de cocos(migdale,soia)
2 banane coapte mari
1 lingură de petimezi,concentrat din struguri(concentrat de rodie sau sirop de roscove)
2 unt de arahide (unt de migdale)
1 lingurita de extract de vanilie
1 ceasca de mere rase (1 marime obisnuita)
Câteva nuci pecan, nuci, ciocolată vegană, fructe uscate, curmale tocate,stafide,etc
2¼ linguriță de praf de copt
¼ linguriță de bicarbonat de sodiu
1 lingurita scortisoara sau alte condimente la alegere
¼ lingură de sare
3 până la 4 linguri de zahăr de cocos sau alt îndulcitor (depinde de cât de copte sunt bananele).Zahărul din nucă de cocos poate fi măcinat într-o formă fină într-un blender
½ ceasca de lapte de cocos(migdale,soia)
2 banane coapte mari
1 lingură de petimezi,concentrat din struguri(concentrat de rodie sau sirop de roscove)
2 unt de arahide (unt de migdale)
1 lingurita de extract de vanilie
1 ceasca de mere rase (1 marime obisnuita)
Câteva nuci pecan, nuci, ciocolată vegană, fructe uscate, curmale tocate,stafide,etc
INSTRUCȚIUNI
Preîncălzi cuptorul la 180 de grade C
Într-un castron amestecați foarte bine toate ingredientele solide.
Într-un blender, puneți bananele, laptele de cocos(migdale), untul de arahide(untul de migdale), concentratul de struguri, vanilia. Se amestecă până se omogenizează bine. Adăugați la ingredientele solide. Se amestecă până se combină bine într-un aluat. Adăugați mărul ras. Adăugați nucile, alte fructe cu coajă lemnoasă,stafidele,curmale sau chipsuri de ciocolată.
Transferați aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presărați nuci pecan tocate pe deasupra (opțional).
Într-un castron amestecați foarte bine toate ingredientele solide.
Într-un blender, puneți bananele, laptele de cocos(migdale), untul de arahide(untul de migdale), concentratul de struguri, vanilia. Se amestecă până se omogenizează bine. Adăugați la ingredientele solide. Se amestecă până se combină bine într-un aluat. Adăugați mărul ras. Adăugați nucile, alte fructe cu coajă lemnoasă,stafidele,curmale sau chipsuri de ciocolată.
Transferați aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presărați nuci pecan tocate pe deasupra (opțional).
Coaceți timp de 40 de minute la 200 grade C.
Reduceți căldura la 180 de grade C. Coaceți timp de 10 până la 15 minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese aproape curată.
Se răcește timp de 10 minute în tavă. Scoateți din tavă și lăsați să se răcească complet înainte de a tăia păinea.
Reduceți căldura la 180 de grade C. Coaceți timp de 10 până la 15 minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese aproape curată.
Se răcește timp de 10 minute în tavă. Scoateți din tavă și lăsați să se răcească complet înainte de a tăia păinea.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: lapte de cocos,stafide,petimezi,concentrat din struguri,sirop de roscove,petimezi,concentrat din rodie,zahar de cocos,ciocolata,unt de arahide
https://www.facebook.com/VeganRicha/videos/1639524286108557/