Ingrediente:
2 cesti de nuci pecan
3 linguri de sirop de arțar(sau miere)
1/2 linguriță de praf de copt fără gluten
1/4 linguriță de sare
gem de căpșuni fără zahăr
Preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Tapetați o tavă cu hârtie de copt si puneți-o deoparte.
Puneți nucile pecan într-un procesor de bucătărie și procesați timp de 1-2 minute sau până când nucile încep să se transforme în unt.
Adăugați siropul de arțar, praful de copt și sarea. Procesați încă 20-30 de secunde sau până când aluatul formează o minge.
Folosind o lingură formați biluțe de aluat cu grosimea de aproximativ 1 cm.
Așezați-le pe foaia de copt la distanță între ele. Apăsați centrul cu degetul mare sau spatele unei linguri, făcând o gaură mică.
Puneți 1/2 linguriță gem de căpșuni în centrul fiecărei găuri.
Coaceți în cuptor timp de 15 minute.
Se răcesc complet înainte de servire.
Se păstreză într-un vas etanș la temperatura camerei.
Nota: Puteti folosi orice alt gem de fructe doriti.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar,miere,marmelada din fructe de cactus fara zahar,marmelada din kiwi fara zahar,marmelada de portocale fara zahar
https://www.facebook.com/glutenfreepalate/videos/1214372522001980/