Biscuiti cu gem de capsuni fara faina

Enjoy these gluten-free, grain-free, dairy-free strawberry thumbprint cookies any time of the year. Who knew a thumbprint could be this good for you.

Ingrediente:

2 cesti de nuci pecan
3 linguri de sirop de arțar(sau miere)
1/2 linguriță de praf de copt fără gluten
1/4 linguriță de sare
gem de căpșuni fără zahăr

Preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Tapetați o tavă cu hârtie de copt si puneți-o deoparte.
Puneți nucile pecan într-un procesor de bucătărie și procesați timp de 1-2 minute sau până când nucile încep să se transforme în unt.
Adăugați siropul de arțar, praful de copt și sarea. Procesați încă 20-30 de secunde sau până când aluatul formează o minge.
Folosind o lingură formați biluțe de aluat cu grosimea de aproximativ 1 cm.
Așezați-le pe foaia de copt la distanță  între ele. Apăsați centrul cu degetul mare sau spatele unei linguri, făcând o gaură mică.
Puneți 1/2 linguriță gem de căpșuni în centrul fiecărei găuri.
Coaceți în cuptor timp de 15 minute.
Se răcesc complet înainte de servire.
Se păstreză într-un vas etanș la temperatura camerei.

Nota: Puteti folosi orice alt gem de fructe doriti.

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar,miere,marmelada din fructe de cactus fara zahar,marmelada din kiwi fara zahar,marmelada de portocale fara zahar

https://www.facebook.com/glutenfreepalate/videos/1214372522001980/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *