Aluat pentru tarta fara gluten

3 Ingredient Gluten free pie crust for quiche

INGREDIENTE
4 1/2 căni pâine fără gluten tăiată.
1 ou
2 lingurițe, 1 lingură de ulei de nucă de cocos (moale)
1/2 linguriță de apă,opțional dacă pâinea este prea uscată

A 3 ingredient gluten free pie crust recipe that's easy to make and a dairy free. All you need are 3 healthy ingredients to mix the dough. A multipurpose gluten free pie crust that's great for a quick meal, dessert, or baking dish. This recipe has become a staple in our house for easy gluten free baking!

 

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Tăiați pâinea în cuburi.
Așezați-o într-un procesor de bucătărie. Se amestecă, se macină, până când se formează o textură nisipoasă.
Adăugați un ou. Mixați de câteva ori.
Adăugați uleiul de cocos. Se amestecă din nou. Adăugați un pic de lichid,numai dacă este necesar (apă sau oțet de mere). Apoi amestecați într-un aluat.
Aluatul format îl puneți în frigider,timp de cel puțin 2-3 ore.
Această cantitate de crustă va face suficient pentru 6 plăcinte de mână și o plăcintă de oală.
Se coace la 180 C timp de 30-40 de minute.

Gasiti sa cumparati pe site-u evzinshop,aici: ulei de cocos

https://www.facebook.com/CotterCrunch/videos/1658144667583170/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *