Se amestecă 50% făină spelta și 50% făină de carob, se adaugă puțin praf de copt, puțină scorțișoară și nucșoară. Se toarnă laptele din nucă de cocos, suficient pentru a obține un aluat cremos. Lăsați 10 minute.
Încălziți o tigaie, unsă cu puțin ulei. La foc mediu, se toarnă aluatul de o grosime de 2 mm.
Sunt delicioase, cu puțină dulceață sau marmeladă din fructe la alegere și cremă din nucă de cocos.
Se poate servi și cu sirop de carob,concentrat de rodie sau petimezi din struguri.
Nota: Puteti folosi faina fara gluten.Carobul nu contine gluten.
Gasiti pe site-ul evzinshop,aici: petimezi din struguri albi,petimezi din struguri rosii,sirop de carob,concentrat din rodie,faina de carob,lapte de cocos,marmelada de masline fara zahar,marmelada din fructe de cactus fara zahar,marmelada de portocale fara zahar