Ingrediente:
1/2 cană (120 ml) sirop de arțar
1/3 ceasca (85 grame) unt de arahide sau unt de cajou pentru o versiune paleo
1/4 cană (56 grame) ulei din nucă de cocos
2 lingurite extract de vanilie
1/2 cana (55 grame) arahide prăjite sărate sau nuci tocate marunt
Instructiuni de preparare:
Pregatițio tavă cu 12 forme de brioșe sau de silicon. Alternativ, puteți pregati o tavă tapetată cu hârtie cerată.
Într-o cratiță, amestecați împreună siropul de arțar, untul de arahide și uleiul de cocos pe foc mediu. Dacă untul de arahide nu este sărat, adăugați un vârf de sare. Se amestecă în mod constant, se aduce la punctul de fierbere și continuă să se amestece constant, timp de aproximativ 2 minute. Trebuie să se îngroașe și să devină lucios. Se adaugă vanilia și 5 linguri de nuci tăiate, dacă se utilizează.
Se toarnă în formele de hârtie cerată sau silicon,glasați cu restul de 3 linguri de nuci tăiate, dacă se utilizează, și puneți tava în congelator. Dacă nu aveți loc în congelator, puneți la frigider pentru câteva ore până când devin ferme și apoi transferați coșulețele într-un recipient care se potrivește în congelator.
Congelați timp de aproximativ 2-3 ore. Căptușelile vor fi ușor de îndepărtat odată ce s-au înghețat coșulețele. Se vor lipi dacă încercați să le eliminați prea devreme.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos,unt de arahide,sirop de artar
https://www.facebook.com/glutenfreepalate/videos/1943207265719947/