Muffins de ciocolata,fara gluten

These Gluten-Free Double Chocolate Muffins are scrumptious. They are also dairy-free, grain-free, and refined sugar-free making them Paleo friendly. Enjoy!

Ingrediente:

2 cani de făină de migdale
1/4 ceașcă pudră de cacao(pudră de roșcove)
1/4 linguriță de sare
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
1/4 ceașcă ulei din nucă de cocos, topită și răcită
1/4 cană sirop de arțar
3 ouă mari, temperatura camerei
1/2 cană ciocolată neagră,fără gluten,fără lapte 

These Gluten-Free Double Chocolate Muffins are scrumptious. They are also dairy-free, grain-free, and refined sugar-free making them Paleo friendly. Enjoy!

Instrucțiuni de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.Tapetați o tavă de brioșe cu 12 forme de hârtie pentru muffins; puneți deoparte.
Într-un castron, amestecați făina de migdale, cacao(pudra de roșcove), sarea și bicarbonatul de sodiu.
Într-un vas separat, amestecați uleiul din nucă de cocos, siropul de arțar și ouăle.
Se adaugă ingredientele lichide la ingredientele uscate și se amestecă până se combină bine.
Se adaugă chipsurile de ciocolată.
Umpleți în mod uniform în formele de hârtie.
Coaceți timp de 18-20 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 5-10 minute înainte de servire.
A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos,pudra de roscove,ciocolata fara zahar si fara gluten,sirop de artar

https://www.facebook.com/glutenfreepalate/videos/1332573930181838/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *