Ingrediente:
2 cani de făină de migdale
1/4 ceașcă pudră de cacao(pudră de roșcove)
1/4 linguriță de sare
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
1/4 ceașcă ulei din nucă de cocos, topită și răcită
1/4 cană sirop de arțar
3 ouă mari, temperatura camerei
1/2 cană ciocolată neagră,fără gluten,fără lapte
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.Tapetați o tavă de brioșe cu 12 forme de hârtie pentru muffins; puneți deoparte.
Într-un castron, amestecați făina de migdale, cacao(pudra de roșcove), sarea și bicarbonatul de sodiu.
Într-un vas separat, amestecați uleiul din nucă de cocos, siropul de arțar și ouăle.
Se adaugă ingredientele lichide la ingredientele uscate și se amestecă până se combină bine.
Se adaugă chipsurile de ciocolată.
Umpleți în mod uniform în formele de hârtie.
Coaceți timp de 18-20 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 5-10 minute înainte de servire.
A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos,pudra de roscove,ciocolata fara zahar si fara gluten,sirop de artar
https://www.facebook.com/glutenfreepalate/videos/1332573930181838/