Ingrediente:
2 x 400ml cutii cu crema din nucă de cocos sau lapte din nucă de cocos
2 linguri îndulcitor de cofetărie(zahăr de cocos)
3 linguri pudră de cacao(pudră de roșcove)
un praf de sare (opțional, aproximativ 1/4 linguriță, ajustați după gustul dvs.)
20 g ciocolată, rasă (opțional chips-uri de ciocolată sau fără zahăr)
ciocolată rasă pentru a decora
Instrucțiuni de preparare:
Puneți cutiile sigilate de cremă din nucă de cocos (sau laptele din nucă de cocos ) în frigider peste noapte. Fără a scutura cutia, deschideți și scoateți crema groasă așezată deasupra apei de cocos. Transferați crema într-un castron și eliminați lichidul rămas în cutii.
Adăugați îndulcitorul (sau zahărul de cocos) și bateți folosind un mixer de mână, până când devine gros și cremos (aproximativ 1-2 minute). Rezervați aproximativ 4 linguri de „frisca” pentru a o folosi ca o completare pentru servire (opțional), și lăsați-o deoparte.
Adăugați pudra de cacao(pudra de roșcove) și sarea și bateți (sau mixați) din nou până când devine netedă, bine combinată și groasă.Adăugați ciocolata rasă.
Calorii: 192 kcal
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: lapte de cocos,zahar de cocos,pudra de roscove,ciocolata fara zahar si fara lapte
https://www.facebook.com/CafeDelites/videos/1581789288510700/