INGREDIENTE
1 cană unt de nucă de cocos
½ cană sirop de arțar
1½ cană unt de arahide
1 linguriță extract de vanilie
1 ciocolată neagră,120 gr.
INSTRUCTIUNI DE PREPARARE
Adăugați unt de nucă de cocos și sirop de arțar într-o cratiță la foc mediu. Gatiți timp de 2-3 minute in timp ce amestecati constant. Amestecul trebuie să înceapă să se îngroașe într-o pastă densă.
Se adaugă untul de arahide în cratiță și se amestecă pentru a se încorpora. Continuați să gătiți timp de încă 2-4 minute până când devine o textură netedă.
Scoateți de la căldură și lăsați să se răcească ușor. În timp ce amestecul se răcește,topiți ciocolata pe bain marie.
Pregătiți o tavă pe care o tapetați cu hârtie și o ungeți cu puțin ulei. Se toarnă jumătate din amestecul de unt de arahide în tava și se întinde uniform. Adăugați ciocolata topită la amestecul de unt de arahide rămas și amestecați bine. După încorporare, adăugați amestecul de ciocolată în tava, deasupra stratului untului de arahide și împrăștiați-l uniform.Așezați tava în congelator timp de 1,5-2 ore.Tăiați în bucăți mici dreptunghiulare înainte de servire.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ciocolata neagra,sirop de artar,unt de arahide
https://www.facebook.com/tastyvegetarian/videos/1827145147547367/