INGREDIENTE
3 sfecle rosii,mici in bucati
2 ouă
75 ml de suc de lamaie
1/4 ceașcă de ulei de masline
1 ½ ceașcă de făină de grâu(spelta) organic
1 ½ cani de zahăr de cocos + 1 ceașcă pentru glazură
½ lingurita praf de copt
1 ceașcă de ciocolata
¼ lapte
50g unt
INSTRUCȚIUNI
Într-un blender, mixați sfecla, ouăle, sucul de lamaie și uleiul.
Într-un castron, cerneți făina și adăugați zahărul și praful de copt.
Adăugați compozitia lichida la ingredientele solide și amestecați bine.
Se toarnă compozitia în forme de cupcake sau tort și se coace într-un cuptor preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă in mijlocul prajiturei iese curată.
Se amestecă zahărul, ciocolata, laptele și untul într-o cratiță la căldură scăzută și, când începe să fierbă, se amestecă timp de un minut și se scoate de la foc.
Puneți siropul peste tort și serviți.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: zahar de cocos,ulei de masline extravirgin,ciocolata
https://www.facebook.com/tastemadebr/videos/1688366811256531/