INGREDIENTE
3 banane coapte (325g)
1/3 ceasca (55g)zahar din nuca de cocos
1/4 cană (70g) unt de arahide ( unt din sâmburi de caise,unt de migdale)
2 căni (220g) făină de ovăz
1 lingură de praf de copt
1 linguriță de scorțisoară
Vârf de cuțit sare
1/4 cească de nuci tocate (pecan)
INSTRUCȚIUNI
Preîncălziți cuptorul la 180C.
Adăugați bananele, zahărul din nucă de cocos și untul de arahide(unt de migdale,unt din sâmburi de caise) într-un blender. Se amestecă până când se obține o compoziție omogenă.
Adăugați praful de copt, scorțișoara, sarea și făina. Nu amestecați prea mult.
Adăugați nucile.
Puneți câte o lingură de aluat în tavă. Dacă doriți,presărați nuci,suplimentare.
Coaceți timp de 15 minute la 180 C sau până când marginile devin maro-aurii.
Scoateți biscuiții din cuptor și lăsați-i să se răcească timp de cel puțin 10 minute înainte de servire.
NOTA
Pentru versiunea fără cereale, înlocuiți făina de ovăz cu 2 căni făină de migdale (220g) + 1/2 cană amidon de tapioca sau amidon de arorut sau amidon de porumb (70g).
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzishop,aici: unt de arahide,unt din samburi de caise,zahar de cocos
https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/794545457398442/