INGREDIENTE
Blat
1 cană unt de arahide nesărat
¼ ceașcă + 2 linguri de sirop de arțar
1 ¼ cani de ovăz fără gluten
Topping de ciocolată
½ cană de ciocolată vegană
¼ cană + 1 lingura unt de arahide
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Tapetați o tavă de copt pătrată cu hârtie de copt sau hârtie de ceară. Puneți deoparte.
Într-un castron se adaugă untul de arahide și siropul de arțar. Se amestecă până se omogenizează bine. Încălziți puțin, până când începe să se formeze bule calde, parfumate și mici. Dați deoparte de la sursa caldă.
Adăugați fulgii de ovăz. Se amestecă până se combină complet. Se toarnă acest amestec în tava pregătită. Folosind o spatulă din cauciuc, neteziți într-un strat uniform. Puneți deoparte.
Faceți stratul de ciocolată:Într-un castron pe bain marie adăugați ingredientele pentru topping-ul de ciocolată.Se amestecă până se topesc.
Turnați acest amestec de ciocolată peste blat. Folosind o spatulă de cauciuc curată, neteziți într-un strat uniform.
Se îngheață timp de 30-40 de minute. Scoateți din congelator și feliați în 16 batoane.
NOTA
Se păstrează într-un recipient etanș la frigider timp de până la 2 săptămâni.
Lăsați să se dezghețe timp de 10-20 de minute înainte de servire.
Gasiti pe sit-ul evzinshop,aici: unt de arahide,ciocolata,sirop de artar
https://www.facebook.com/BeamingBaker/videos/1979549502319025/