INGREDIENTE
3 banane medii coapte, piure (aproximativ 1 1/4 cani banane piure)
1 linguriță extract de vanilie
1/4 ceașcă unt de migdale(unt de arahide)
2 ouă, la temperatura camerei
1/2 ceașcă făină din nucă de cocos
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
1/2 lingurita praf de copt
1/2 linguriță de scorțișoară
1/4 linguriță de sare
1/2 ceașcă de ciocolata neagra
INSTRUCȚIUNI
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C. Tapetați o tava cu hârtie de pergament și ungeți cu ulei.
În castronul unui mixer electric, combinați bananele, vanilia și untul de migdale; amestecați până când sunt bine combinate ingrendientele, netede și cremoase. Adăugați ouăle, unul câte unul și amestecați la viteză medie până când se combină. Cu mixerul la viteză medie și joasă, adăugați făina din nucă de cocos, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara și sarea; se amestecă din nou până se combină. Adaugați ușor chips-urile de ciocolată.
Se toarnă aluatul in tava pregatită. Coaceți timp de 30-40 de minute sau până când testerul introdus în centru iese curat. Scoateți din cuptor și puneți pâinea pe suportul de sârmă pentru a se răci timp de 20 de minute, apoi răsturnați cu grijă, scoateți pâinea din tavă și puneți-o înapoi pe suportul de sârmă pentru a se răci complet. Tăiați în 12 felii.
NOTA
Pentru cele mai bune rezultate, utilizați banane cu multe pete maro.
Utilizați unt de arahide în locul untului de migdale (deși atunci nu ar mai fi paleo).
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: unt din samburi de caise,unt de arahide,ciocolata
https://www.facebook.com/ambitiouskitchen/videos/1613180778720333/