INGREDIENTE
2 1/2 cesti de ovăz (fără gluten, dacă este necesar)
2 lingurițe praf de copt
1/8 linguriță bicarbonat de sodiu
1/2 lingură de sare
1 ceașcă piure de mere fără zahăr
1/2 cană lapte de migdale neîndulcit (lapte de cocos sau laptele dvs. preferat)
1/3 cană sirop de arțar
1/3 ceasca unt de caju
2 lingurițe suc de lămâie proaspătă
1 linguriță coajă rasă de lamaie (de la 1 lamaie)
2 linguri extract de vanilie
3/4 ceașcă de zmeură (proaspătă sau congelată)
3/4 ceașcă afine (proaspete sau congelate)
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 190 de grade C.
Puneți ovăzul într-un blender sau un procesor de alimente și mixați până devine pulbere fină. (Alternativ, puteți înlocui cu 1 1/2 cănă făină de ovaz).
Într-un castron mare, amestecați împreună ingredientele lichide – merele, laptele, untul de cajou, siropul de arțar , sucul de lamaie, coaja de lamaie și extractul de vanilie. Se amestecă până se combină bine.
Amestecați făina de ovăz, praful de copt,bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă ingredientele solide.
Puneți ușor fructele de pădure.
Împărțiți amestecul în 12 forme de brioșe.
Coaceți la 190 grade C timp de 20-25 minute sau până când brioșele încep să prindă o culoare aurie și o scobitoare introdusă în centru va ieși curată.
Gasiti pe site-ul evzinshop sa cumparati,aici: lapte de cocos,sirop de artar,sirop de agave,ulei de cocos
https://www.facebook.com/onelovelylife/videos/805720866278963/