Ingrediente
3 sau 4 cesti făină de cocos
2 căni unt de arahide
1/2 cană de îndulcitor la alegere(sirop de arțar,sirop de agave,petimezi de struguri,sirop de roscove)
2-3 căni de ciocolată la alegere
Instrucțiuni de preparare
Tapetați o tavă cu hârtie de copt și lăsați-o deoparte.
Încălziți untul de arahide și îndulcitorul și amestecați până se combină. Adăugați făina din nucă de cocos și amestecați până când devine un aluat gros.
Folosind mâinile, formați mici bile și puneți-le pe tava pregătită. Apăsați fiecare bilă într-o formă plată,apoi folosind o furculiță dați forme pe partea superioară.Puneți în congelator până se întăresc.
Topiți chipsurile de ciocolată. Folosind două furculițe, înmoaieți fiecare biscuit în ciocolata topită până când se acoperă complet. Repetați procesul până când toați biscuiții sunt acoperiți cu ciocolată. Refrigerați.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: unt de arahide,ciocolata,sirop de artar,sirop de agave,sirop de roscove,petimezi din struguri
https://www.facebook.com/thebigmansworld/videos/2025720554308898/