Ingrediente
3 banane (2½ cupe piure)
3 ouă
1/4 ceașcă ulei din nucă de cocos topită
½ ceașcă unt de migdale (sau orice alt tip de unt la alegere)
1 linguriță extract de vanilie
1/2 ceașcă făină din nucă de cocos
1/2 ceașcă zahăr din nucă de cocos
1 lingură bicarbonat de sodiu
1 lingură praf de copt
1/2 linguriță de scorțișoara
un praf de sare
1/2 ceașcă de ciocolată
1/2 ceașcă nuci tocate
Preparare
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Puneți forme din hârtie de brioșe în cupele unei tăvi.
Într-un castron mare, combinați bananele piure, ouăle, uleiul din nucă de cocos, uleiul din nucă de cocos și extractul de vanilie până când se combină complet.
Se adaugă făina din nucă de cocos, zahărul din nucă de cocos,bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara și sarea de mare la ingredientele lichide și se amestecă bine. Adăugați bucățile de ciocolată și nucile tăiate.
Se toarnă aluatul în tava pregătită pentru brioșe (umpleți cupele de hârtie). Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 25 de minute. O scobitoare introdusa în centru ar trebui sa iasa curată.
Scoateți din cuptor și lăsați-le să se răcească pentru aproximativ 10 minute. Îndepărtați brioșele din tava de brioșă și plasați-le pe un suport de răcire pentru a se termina răcirea.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos,zahar de cocos,ciocolata,unt de arahide,unt din samburi de caise
https://www.facebook.com/asaucykitchen/videos/1939571646072108/