Briose cu banane,nuci si ciocolata

Paleo Banana Nut Chocolate Muffins

Ingrediente

3 banane (2½ cupe piure)
3 ouă
1/4 ceașcă ulei din nucă de cocos topită
½ ceașcă unt de migdale (sau orice alt tip de unt la alegere)
1 linguriță extract de vanilie
1/2 ceașcă făină din nucă de cocos
1/2 ceașcă zahăr din nucă de cocos
1 lingură bicarbonat de sodiu
1 lingură praf de copt
1/2 linguriță de scorțișoara
un  praf de sare
1/2 ceașcă de ciocolată
1/2 ceașcă nuci tocate

Paleo Banana Nut Chocolate Muffins

Preparare

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Puneți forme din hârtie de brioșe în cupele unei tăvi.

Într-un castron mare, combinați bananele piure, ouăle, uleiul din nucă de cocos, uleiul din nucă de cocos și extractul de vanilie până când se combină complet.

Se adaugă făina din nucă de cocos, zahărul din nucă de cocos,bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara și sarea de mare la ingredientele lichide și se amestecă bine. Adăugați bucățile de ciocolată și nucile tăiate.

Se toarnă aluatul în tava pregătită pentru brioșe (umpleți cupele de hârtie). Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 25 de minute. O scobitoare introdusa în centru ar trebui sa iasa curată.

Scoateți din cuptor și lăsați-le să se răcească pentru aproximativ 10 minute. Îndepărtați brioșele din tava de brioșă și plasați-le pe un suport de răcire pentru a se termina răcirea.

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos,zahar de cocos,ciocolata,unt de arahide,unt din samburi de caise

https://www.facebook.com/asaucykitchen/videos/1939571646072108/

Ulei de cocos raw *BIO 500mlUnt din samburi de caise *BIO 250grZahar de cocos *BIO 250grUnt de arahide crocant *BIO 250gr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *