Ingrediente
Blatul din unt de migdale
1 ceașcă / 250g unt de migdale
2 cești / 120g fulgi din nuca de cocos
3 linguri de zahăr de cocos sau alt îndulcitor, cum ar fi siropul de arțar
1 lingurita vanilie
un praf de sare, opțional
Jeleu de căpșuni
2 cani / 300g căpșuni, înjumătățite
1 lămâie
2 linguri îndulcitor,sirop de curmale / sirop de arțar / sirop din nucă de cocos
1 lingurita agar agar
½ ceașcă / 120ml apa
Metodă de preparare
Puneți toate ingredientele blatului într-un procesor de bucătărie și amestecați până când s-au combinat.
Răspândiți amestecul într-o tavă căptușită cu hartie de copt și întindeți-l ferm.
Puneți toate ingredientele jeleului într-o cratiță și aduceți la punctul de fierbere.
Fierbeți timp de 5 minute amestecând constant pentru a vă asigura că nu se lipeste de fund.
Luați gemul de la căldură puneți-l peste blat și lăsați timp de o jumătate de oră să se răcească.
Notă
Puteți folosi orice tip de unt din fructe cu coajă lemnoasă doriți,recomandat poate fi și untul din semințe de floarea-soarelui.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: unt de arahide,unt din samburi de caise,ulei de cocos,zahar de cocos,sirop de artar
https://www.facebook.com/nestandglow/videos/831009543742935/