Ingrediente
1 avocado copt,pulpa
1/4 cană pudră de cacao neîndulcită(pudră de roscove)
2 linguri îndulcitor sau curmale
1 1/4 cana cremă de nucă din cocos, conservată
1 linguriță esență de vanilie – opțional
Instrucțiuni de preparare
Într-un blender, puneți pulpa de avocado coaptă, pudra de cacao, îndulcitorul(sau curmalele fără sâmburi), crema din nucă de cocos și extractul de vanilie.
Amestecați până devine o cremă netedă – aproximativ 1 minut.
Puneți la frigider timp de cel puțin o oră. Cu cât sta mai mult în frigider, cu atât va fi mai consistentă crema.
Serviți cu fulgi de ciocolată sau cu nucă de cocos deshidratat neîndulcită.
Notă:
Depozitare: Puteți păstra spuma de ciocolată avocado până la 2 zile în frigider.Acoperiți cu folie de plastic pentru a evita să se usuce partea de sus.
Calorii: 343 kcal
Informații nutriționale
Calorii: 343 kcal
% Valoare zilnica
Total grăsimi 34,2 g 53%
Total carbohidrați 39,5 g 13%
Fibre alimentare 9,4 g 38%
Zahar 24,5 g
Proteine 5,4 g 11%
Vitamina A 1%
Vitamina C 12%
https://www.facebook.com/asaucykitchen/videos/975569072591980/