INGREDIENTE
1 cană unt de arahide nesărat
½ cană sirop de arțar
1 cană fulgi de ovăz fără gluten
3 linguri pudră de cacao neîndulcită(pudră de cacao de roșcove)
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Tapetați o tavă cu hârtie de copt. Puneți deoparte.
Într-un castron se pune untul de arahide și siropul de arțar care se vor încălzi pe bain marie. Se amestecă până se omogenizează bine.
Adăugați ovăzul și pudra de cacao(pudra de roșcove) amestecului din unt de arahide. Se amestecă până se combină complet.
Folosind o lingură, scoateți și formați biluțe din aluat.Așezați-le pe foaia de copt pregătită. Folosind o furculiță, presați biscuiții la grosimea dorită.
Dați în congelator timp de 15-25 de minute, până se întăresc.Lăsați să se dezghețe timp de 10-15 minute sau serviți-i mai reci,după plac.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: unt de arahide bio,pudra de roscove,sirop de artar
https://www.facebook.com/greenhealthycooking/videos/1985453945061914/