INGREDIENTE
Ingrediente solide
1 ½ ceașcă făină de migdale fină
⅓ ceașcă făină nucă de cocos
1 linguriță bicarbonat de sodiu
¼ linguriță de sare
Ingrediente lichide
2 ouă, la temperatura camerei
¼ ceașcă de ulei din nucă de cocos topită și răcită
⅓ cană sirop de arțar
½ ceașcă suc de portocale proaspat stoars
coaja de la 1 portocală
¼ ceașcă lapte de migdale neindulcit
Pentru glazură de ciocolată neagră:
100 gr.ciocolată neagră
Pentru garnitură
coaja de la 1 portocală
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C. Tapetați o tavă de pâine cu hârtie de copt și pulverizați cu ulei.
Într-un castron mare, amestecați împreună ingrediente solide.
Într-un castron mare separat, amestecați împreună ingrediente lichide.
NOTA:
Uleiul de nucă de cocos trebuie topit și răcit. Ouăle trebuie să fie la temperatura camerei.
Adăugați ingredientele solide la ingredientele lichide și amestecați bine pentru a le combina. Se toarnă în tavă și se întinde uniform. Coaceți timp de 40-45 de minute. Lăsați să se răcească complet în tavă înainte de a fi scos din ea.
Pentru a face glazura de ciocolată: Puneți ciocolata neagră într-o oală la foc mic, amestecând frecvent până când se topește complet. Se toarnă peste chec și se întinde uniform. Decorați cu coaja de portocală. Tăiați în 10 felii și serviți.
Gasiti pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos,sirop de artar,ciocolata
https://www.facebook.com/ambitiouskitchen/videos/1620455374659540/