INGREDIENTE
Pentru blat:
1¾ ovaz (fără gluten, dacă este necesar)
⅔ ceașcă de cacao neîndulcită (sau pudră de roșcove)
⅓ cană sirop de arțar(sau miere, sau sirop de agave)
2 linguri ulei din nucă de cocos
un praf de sare
Pentru umplutură:
⅓ cană sirop de arțar
⅓ cană ulei din nucă de cocos
⅓cană lapte din nucă de cocos (sau lapte de cajou, sau lapte de migdale)
⅔ ceașcă pudră de cacao neîndulcită sau pudră de roscove
1 lingura de vanilie
¼ lingură de sare
Pentru Topping:
1½ – 2 căni de fructe proaspete
INSTRUCȚIUNI
Pentru blat:
Puneți ovăzul într-un procesor de bucătărie și mixați.
Adăugați pudra de cacao, siropul, uleiul din nucă de cocos și sarea. Mixați până când amestecul formează o minge.
Puneți aluatul într-o tavă și întindeți cu degetele sau cu ajutorul unui pahar până când blatul este întins uniform. Refrigerați în timp ce preparați umplutura.
Pentru umplutură:
Puneți toate ingredientele într-un procesor de bucătărie (sau blender, sau de mână) și amestecați până când sunt bine combinate.
Împrăștiați umplutura peste blat și neteziți cu o spatulă sau un cuțit.
Pentru Topping:
Dacă serviți în câteva (4-5) ore, puneți fructele deasupra umpluturii de ciocolată și dați la rece timp de cel puțin 30-40 de minute în frigider pentru a permite fixarea umplerei. Păstrați tarta în frigider până când serviți.
Dealtfel păstrați tarta la frigider pând doriți să serviți și adăugați fructele de pădure.
Gasiti pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos,lapte de cocos,miere,sirop de artar,sirop de agave,pudra de roscove
https://www.facebook.com/onelovelylife/videos/809360082581708/