Ingrediente
2 cani cremă din nucă de cocos răcită
1 banană congelată
1 cană de mango înghețat
1 lingurita extract de vanilie
1/2 cană stafide
opțional miere, sirop de arțar,sirop de agave, extract de rom, nuci, scorțișoară, etc.
Instructiuni de preparare
Puneți 2 cutii de 280 gr. cremă de cocos (nu lapte) în frigider peste noapte pentru a se întări.O parte din apă va fi lăsată să se scurgă, veți folosi partea superioară,crema.
Amestecați banana congelată și mango împreună până când devin o cremă.
Adăugați câteva linguri de sirop de agave / miere / sau sirop de arțar în timp ce amestecați.
Puneți restul ingredientelor: stafidele, scorțișoara, vanilia etc.
Se toarnă amestecul într-o tavă căptușită cu hârtie de copt.
Așezați în congelator.
Va recomandam sa vizitati site-ul evzinshop,aici gasiti: sirop de artar,sirop de agave,stafide,miere
https://www.facebook.com/CotterCrunch/videos/1707676082630028/