INGREDIENTE
2 cani (325 g) căpșuni congelate sau proaspete
1 cană (20g) căpșuni uscate
3/4 cană (90g) făină de cocos
1 cană (180g) chips-uri de ciocolată
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Dacă utilizați căpșuni înghețate, dezghețați-le.
Se amestecă căpșunile formându-se un piure.
Adăugați căpșunile uscate. Se amestecă din nou.
Într-un bol de amestecare, combinați piureul de căpșuni și făina din nucă de cocos. Se amestecă până se formează un aluat gros.
Rulați în 12 bile.
Refrigerați sau congelați timp de cel puțin o oră până când se întăresc.
Se topesc chipsurile de ciocolată. Puteți adăuga o linguriță de ulei de nucă de cocos pentru o acoperire mai ușoară.
Înveliți fiecare minge în ciocolată. Transferați pe o placă acoperită cu hârtie de ceară. Refrigerați până când ciocolata s-a întărit.
Va recomandam sa vizitati site-ul evzinshop,aici gasiti: ulei de cocos raw,bio,ciocolata
https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/807600689426252/