Ingrediente:
– 1 avocado copt, curățat și tăiat cubulețe
– 50 grame ciocolată neagră vegană, topită
– 2 lingură pudră de cacao( pudră de roscove)
– 3 linguri sirop de arțar
– 1 lingură lapte de migdale
– 1/4 linguriță pulbere de cafea instant
– un praf sare de mare
– 1/2 linguriță extract de vanilie
– Căpșuni, cuburi
– Extra sirop de arțar
Metodă de preparare:
1. Pregătiți 2 pahare de desert prin a adăuga căpșuni tocate și câteva picături sirop de arțar în partea de jos a paharului.
2. Într-un procesor de bucătărie se combină avocado, ciocolata topită, cacao, siropul de arțar, pulberea instantă de cafea, praful de sare si vanilia. Se amestecă până se formează o cremă omogenă.
3. Puneți spuma peste căpșuni și dați la rece timp de 2 ore înainte de servire.
Nota:
Pot fi folosite si alte fructe după plac.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ciocolata,sirop de artar,pudra de roscove