INGREDIENTE
3 banane coapte (325g)
1/3 cană (55g) de zahar din nuca de cocos
1/4 cană (70g)unt de migdale (sau unt de fistic,unt de arahide)
2 cani (220g) făină de ovăz
1 lingură praf de copt
1 linguriță de scortisoara
un vârf de cuțit sare
1/4 cană de nuci tocate (pecan)
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 180 C.
Adăugați bananele, zahărul din nucă de cocos și untul de migdale într-un blender. Se amestecă până când nu mai rămân nici o bucată mare de banană.
Adăugați praful de copt, scorțișoara, sarea și făina. Combinați bine ingredientele. Nu amestecați prea mult.
Adăugați nucile.
Luați o lingură de aluat și puneți în tavă,care se va răspândi ușor. Dacă doriți, puneți nuci suplimentar pe deasupra.
Coaceți timp de 15 minute la 180 C sau până când marginile devin maro aurii.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de cel puțin 10 minute înainte de a servi.
NOTA
Pentru versiunea fără cereale, înlocuiți făina de ovăz cu 2 cani făină de migdale (220g) + 1/2 cană de amidon de tapioca sau amidon de arorut sau amidon de porumb (70g)
Va recomandam sa vizitati site-ul evzinshop,aici veti gasi: zahar de cocos,unt de arahide,unt din samburi de caise
https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/794545457398442/