INGREDIENTE
1/4 cană (70g) piure de mere fără zahăr
1/3 cană (120g) sirop de artar
1 lingurita extract de vanilie
opțional: 1/2 lingurita extract de cafea
1 lingură praf de copt
1/2 pahar (40g) pudră de cacao(pudră de roșcove)
2 1/2 cești (280g) făină de migdale
Vârf de cuțit sare
GLAZURA DE UNT CU FRUCTE DE PADURE
3/4 cană (180g) unt din nucă de cocos
Opțional: 2 linguri sirop de arțar (la temperatura camerei)
1 / 4-1 / 2 cană lapte de cocos(la temperatura camerei)
1-2 lingurițe fructe de pădure uscate prin congelare
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 180 C.
Pentru biscuiți, combinați piure-ul de mere, siropul de arțar și extractele într-un castron. Amestecați.
Se adaugă restul ingredientelor. Se amestecă pentru a forma o minge de aluat. Dacă este super-lipicios, puteți adăuga o jumătate de ceașcă de făină suplimentar sau se răcește timp de 1-2 ore pentru o rulare mai ușoară.
Puneți pe bucată de hârtie de copt făină și rotiți aluatul până la o grosime de aproximativ 0,50 cm.
Tăiați în forme de inimi(sau orice formă doriți) și folosiți o spatulă pentru a transfera cu atenție într-o tavă de copt căptușită cu hârtie de copt.
Coaceți timp de 12 minute la 180 C. Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet înainte de a pune glazura.
Pentru glazură, topiți untul de cocos.
Combinați untul din nucă de cocos și siropul de arțar într-un blender. Amestecați. Se adaugă încet laptele de cocos până când devine o compoziție cremoasă.
Adăugați pulberea de fructe / aroma dorită.
Păstrați la frigider.
Va invitam sa vizitati site-ul evzinshop,aici veti gasi : sirop de artar,pudra de roscove,lapte de cocos
https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/809000279286293/