INGREDIENTE
1 1/2 cană (250g) zmeură înghețată (cântărită înainte de dezghețare)
225g chips de ciocolată
1/4 cană (30 g)pudră de cacao(pudră de roscove)
1 linguriță extract de vanilie
un vârf cuțit de sare
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
1/2 cană făină de ovăz (vezi nota pentru opțiunea paleo)
1/2 cană (90g) zmeură înghețată
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 180 C.
Dezghețați zmeura congelată la temperatura camerei.
Se amestecă într-un blender până devine netedă, fără să rămână semințe.
Se topesc chips-urile de ciocolată.
Adăugați ciocolata topită împreună cu restul ingredientelor la piureul de zmeură.
Se amestecă până se combină pentru a forma un aluat gros (va fi mai subțire dacă utilizați făină de migdale).
Se adaugă jumătatea de cană de zmeură înghețată.
Transferați aluatul într-un vas căptușit cu hârtie de copt. Îndindeți uniform și presărați cu zmeură,suplimentar și chips-uri de ciocolată.
Coaceți timp de 35-40 minute la 180 C.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de cel puțin 30 de minute înainte de tăiere și servire.
NOTA
Pentru rețetă paleo fără cereale, înlocuiți făina de ovaz cu 1 1/2 cană de făină de migdale (170g) + 1/4 cană de amidon de tapioca (35g)
https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/811931695659818/