INGREDIENTE:
1 3/4 ceașcă | 144 de grame făină de migdale
1/2 ceașcă | faina de tapioca
1/2 ceașcă | 80 grame zahăr din cocos
1 linguriță scorțișoară
2 lingurițe praf de copt
1 linguriță extract de vanilie
1/2 ceașcă | 120 ml lapte de migdale (sau un alt lapte)
1/4 cană | 60 ml ulei din nucă de cocos topit și răcit
1/2 cană afine proaspete
fulgi de migdale pentru topping, opțional
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE:
Într-un castron amestecați împreună făina de migdale, făina de tapioca, zahărul din nucă de cocos, scorțișoara și praful de copt.
Se adaugă vanilia, laptele de migdale și uleiul din nucă de cocos și se amestecă până când se omogenizează. Încorporați ușor jumătate din afine.
Acoperiți și puneți în frigider pentru a se răci timp de cel puțin 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 190 ° C. Ungeți o formă de copt de 12 brioșe.
Utilizați o lingură mare sau o lingură de înghețată pentru a scoate aluatul acum solid și așeza în forma de brioșă. Umpleți aproximativ două treimi din capacitatea formei,presărați cu fulgi de migdale și restul de afine.
Puneți-le în cuptor și coaceți timp de 20-22 minute. Se lasă să se răcească timp de cel puțin 10 minute înainte de a servi.
Calorii: 301 kcal
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos,zahar de cocos,lapte de cocos