Biscuiti cu unt de seminte de floarea soarelui, paleo

Paleo peanut butter cookies that use sunflower seed butter and have a crisp edge and chewy center! With a vegan option.</em></p>

INGREDIENTE
1 cană (100 grame) făină de migdale
5 linguri (40 de grame)făină de cocos, cernută
1 linguriță bicarbonat de sodiu
3/8 linguriță sare
6 linguri ulei din nucă de cocos la temperatura camerei (dacă uleiul de nucă de cocos este moale, puneți-l în frigider timp de aproximativ 10-20 minute sau până când se întărește. Dacă utilizați ulei din nucă de cocos foarte moale, aluatul va fi gras, iar chipsurile de ciocolată vor fi greu de incorporat.)
3/4 cană (150 grame)zahar din nuca de cocos
6 linguri (98 grame)unt de semințe de floarea soarelui(tipul cu semințe de floarea-soarelui fără adaos de grăsimi / zahăr)la temperatura camerei
1 1/2 linguriță extract de vanilie
1/2 linguriță suc de lămâie
1 ou mare (50 de grame, din coajă),la  temperatura camerei sau 1 ou chia pentru varianta vegană
1 1/4 cană ciocolată semi-dulce (213 grame)(utilizați ciocolată fără lapte / vegan / paleo), dacă se dorește)

These paleo peanut butter cookies use sunflower seed butter and yield a soft and chewy cookie! Includes a vegan option.</em></p>

INSTRUCTIUNI DE PREPARARE
Într-un castron amestecați făina de migdale, făină din nucă de cocos,bicarbonatul de sodiu și sarea. Puneți deoparte.
Într-un vas mare amestecați cu un mixer electric de mână împreună uleiul de cocos, semințele de floarea soarelui și zahărul timp de aproximativ un minut.
Adăugați vanila și oul (sau oul de chia). Amestecați până se incorporează bine. Se adaugă sucul de lămâie și apoi amestecul de făină până se combină bine. Apoi adăugați o ceașcă (170 grame) chips-uri de ciocolată. Înfășurați aluatul în folie de plastic (formez un disc plat astfel încât acesta să se răcească mai repede) timp de aproximativ 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 175 ° C și tapetați o tavă cu o bucată de hârtie de copt.
Formați din aluat  8 bile (75 de grame), apăsați foarte ușor și puneți restul de 1/4 cană (43 grame)chipsuri de ciocolată pe partea superioară și pe părțile laterale ale biscuiților. Așezați în tava pregătită.
Coaceți timp de 13-17 minute.
Se lasă să se răcească complet pe foaia de coacere. Se păstrează într-un recipient etanș pentru o perioadă de până la 3 zile.

NOTA

Paleo: utilizați ulei din nucă de cocos și ciocolată paleo.
Fără lapte: utilizați ulei din nucă de cocos și ciocolată fără lapte.
Vegan: utilizați ulei din nucă de cocos, ciocolată vegană și ou chia.

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: zahar de cocos,ulei din nuca de cocos,ciocolata

https://www.facebook.com/ambitiouskitchen/videos/2017300828310590/

 

 

Zahar de cocos *BIO 250grUlei de cocos raw *BIO 500ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *