Trufe cu unt de arahide si ciocolata,fara gluten

Easy No-Bake Peanut Butter Balls Recipe

INGREDIENTE:

Pentru umplutura:
1 ceașcă unt de arahide
1/4 ceașcă ulei din nucă de cocos, moale
1/4 cană sirop de arțar 
1 ceașcă fulgi de ovăz, fin macinat (făină de cocos pentru versiunea fără cereale)
1 lingurita extract de vanilie
un varf de cutit sare de mare
Pentru glazură :
140 gr.(aproximativ 3/4 cană) ciocolată neagră (îndulcită cu stevia)
1 lingurita ulei din nuca de cocos
sare marină brută sau fulgi, pentru topping

Imagini pentru Easy Peanut Butter Balls (No Bake, Gluten-Free & Naturally Sweetened)

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE:

Într-un bol, amestecați împreună untul de arahide și uleiul de cocos. Apoi, adăugați siropul de arțar. Puneți fulgii de ovaz într-un blender pentru a obține o textura mai fină, amestecați cu amestecul de unt de arahide.
Puneți în congelator timp de 15 minute pentru a se întări. Acest lucru face mai ușor de a forma”aluatul” în bile.Intindeți o hârtie de copt,iar cu ajutorul unei linguri formați biluțe.
Puneți le în congelator timp de 30 de minute pentru a se întări.Topiți chipsurile de ciocolată în bain marie.

Luați bilele din congelator și le puneți în amestecul de ciocolată neagră. Întoarceți-le pentru a vă asigura că sunt complet acoperite, apoi utilizați două linguri pentru a le scoate din ciocolată și a scutura ciocolata în exces. Puneți fiecare minge de ciocolată pe foaia de copt. Continuați acest procedeu până când toate bilele sunt acoperite cu ciocolată . Presărați cu sare sau fulgi pe deasupra trufelor.
Puneți înapoi în congelator timp de 10 minute pentru a se întări, apoi depozitați-le într-un recipient etanș la congelator sau la frigider.

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ciocolata,ulei de cocos,unt de arahide,sirop de artar

https://www.facebook.com/JustEatingRealFood/videos/663566217100432/

 

 

Unt de arahide crocant *BIO 250grUlei de cocos raw *BIO 500ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *