Ingrediente:
1/2 cană ulei din nucă de cocos (sau ulei la alegere)
120 gr. bucăți de ciocolată fără lapte,fără gluten
1/2 cană zahăr din nucă de cocos
2 lingurițe extract de vanilie fără gluten
2 ouă mari
3/4 cană făină de alune
3/4 cană făină de migdale
bucăți de ciocolată fără lapte și fără gluten
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180C. Ungeți o tavă. Puneți deoparte.
Într-un castron puneți uleiul de cocos și ciocolata și lasați până la topire.Puteți încălzi uleiul și ciocolata pe bain marie.
Se adaugă extractul de vanilie și ouăle și se amestecă.
Se amestecă făina de alune și migdale, până se combină bine toate ingredientele.
Se adaugă restul de 3/4 cană de ciocolată și se amestecă până se incorporează.
Se pune aluatul în tavă și se întinde uniform.
Coaceți timp de 32-34 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți complet înainte de tăiere.
Se păstrează la temperatura camerei timp de până la 4 zile.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos,zahar de cocos,ciocolata