Ingredientele lichide :
2 oua, mari
3 banane, mari (1,5 cană piure)
1/2 cană sirop de arțar
3/4 cană lapte de migdale, neîndulcit
1 linguriță extract de vanilie
1/4 ceașcă ulei din nucă de cocos, topită
Ingredientele solide:
1,5 cană făină (spelta)
1/2 ceașcă pudră de cacao(pudră de roșcove)
1/2 ceașcă zahăr din nucă de cocos
1 linguriță bicarbonat de sodiu
1/8 linguriță de sare
1 linguriță de scortișoară
1/2 ceașcă de nuci
Instrucțiuni de preparare:
În primul rând, preîncălziți cuptorul la 180ºC și ungeți o formă de brioșe.
Într-un castron puneți bananele, apoi adăugați toate ingredientele lichide în afară de uleiul de cocos. Se amestecă până se combină.
Într-un castron separat, combinați ingredientele solide împreună (cu excepția nucilor).
Încet-încet adaugați ingredientele solide la componentele lichide și se amestecă.
În cele din urmă, adăugați nucile și uleiul din nucă de cocos topit, și se amestecă bine.
Umpleți 3/4 din capacitatea formei de brioșă. Opțional puneți nucă,suplimentar pe deasupra.
Coaceți la 180ºC timp de 19-22 de minute.
Scoateți din cuptor,lăsați să se răcească timp de 5 minute și scoateți din tavă pentru a se termina răcirea.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos,zahar de cocos,pudra de roscove,sirop de artar