INGREDIENTE
1/3 cană + 2 linguri chips de ciocolată
1/2 linguriță + 1/4 linguriță ulei din nucă de cocos
6 lingurițe unt din nucă de cocos
1-2 linguri mix de fructe cu coaja lemnoasă si fructe uscate,tocate
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Ungeți o tavă de brioșe cu șase forme. Formele de silicon funcționează excelent.
Se topește 1/3 ceașcă de ciocolată cu 1/2 linguriță ulei din nucă de cocos în bain marie, amestecând între intervale,pentru ca ciocolata să fie complet topită.
Folosind o lingură puneți suficientă ciocolată (aproximativ 1-2 lingurițe) pentru a acoperi partea de jos și părțile laterale ale fiecărei forme.Puneți tava în congelator timp de aproximativ 5 minute pentru a se întări ciocolata. Puneți o linguriță de unt din nucă de cocos în fiecare coșuleț de ciocolată. Răspândiți uniform și așezați tava înapoi în congelator timp de aproximativ 5 minute.
În timp ce untul din nucă de cocos se întărește, puneți restul de 2 linguri de ciocolată și 1/4 linguriță de ulei din nucă de cocos pe bain marie pentru a se topi. Se amestecă.
Acoperiți complet untul din nucă de cocos cu ciocolata topită.Presăriți amestecul de fructe uscate pe fiecare cosuleț.
Puneți în frigider timp de aproximativ 30 de minute pentru a se întări.Se păstrează într-un recipient acoperit în frigider. Scoateți din frigider aproximativ 5-10 minute înainte de a servi, altfel untul din nucă de cocos va fi prea tare.
https://www.facebook.com/eatingbirdfood/videos/1888426407842966/