Batoane din nuca de cocos cu ciocolata

Homemade Coconut Chocolate Chip Larabars

INGREDIENTE
1 1/2 ceașcă curmale fără samburi
3/4 ceașcă fulgi din nucă de cocos
1/2 ceașcă de migdale crude
1/2 ceașcă caju
1/3 ceașcă chips de ciocolată

Homemade Coconut Chocolate Chip Larabars

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Tapetați un vas  păstrat sau dreptunghiular cu hârtie de copt.
Puneți nuca de cocos, migdalele și nucile caju în procesorul de bucătărie și pulsați până când sunt tăiate în bucăți mici. Se pune amestecul de nuci într-un castron și se lasă deoparte.
Introduceți curmalele în procesatorul de alimente și amestecați până se formează o pastă lipicioasă.
Adăugați amestecul de nuci și nucă de cocos înapoi în procesor la pasta de curmale și mixați până când sunt bine combinate.
Adăugați chips-urile de ciocolată și mixați până când sunt bine încorporate.
Întindeți aluatul și apăsați uniform în vasul pregătit.

Așezați vasul  în frigider timp de 20 de minute pentru a se întări și apoi tăiți în batoane. Păstrați  în frigider în hârtie de copt timp de până la o săptămână.

 

https://www.facebook.com/foodfaithfitnessblog/videos/1884131868272420/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *