INGREDIENTE
1 1/2 ceașcă curmale fără samburi
3/4 ceașcă fulgi din nucă de cocos
1/2 ceașcă de migdale crude
1/2 ceașcă caju
1/3 ceașcă chips de ciocolată
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Tapetați un vas păstrat sau dreptunghiular cu hârtie de copt.
Puneți nuca de cocos, migdalele și nucile caju în procesorul de bucătărie și pulsați până când sunt tăiate în bucăți mici. Se pune amestecul de nuci într-un castron și se lasă deoparte.
Introduceți curmalele în procesatorul de alimente și amestecați până se formează o pastă lipicioasă.
Adăugați amestecul de nuci și nucă de cocos înapoi în procesor la pasta de curmale și mixați până când sunt bine combinate.
Adăugați chips-urile de ciocolată și mixați până când sunt bine încorporate.
Întindeți aluatul și apăsați uniform în vasul pregătit.
Așezați vasul în frigider timp de 20 de minute pentru a se întări și apoi tăiți în batoane. Păstrați în frigider în hârtie de copt timp de până la o săptămână.
https://www.facebook.com/foodfaithfitnessblog/videos/1884131868272420/