INGREDIENTE
1 ceașcă fulgi din nucă de cocos
2 linguri | 30 ml sirop de arțar
2 linguri | 30 ml ulei din nucă de cocos topit
1/2 linguriță extract de menta creata
2/3 ceașcă | 100 grame de ciocolată neagră, fără lapte
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Adăugați nucă de cocos, siropul de arțar, uleiul din nucă de cocos și extractul de mentă într-un blender.
Transferați amestecul din nucă de cocos într-un castron mic.Formați cu ajutorul unei linguri din amestecul din nuca de cocos,discuri mici rotunde și puneți-le pe o farfurie. Puneți bilele din nucă de cocos în frigider timp de aproximativ 10 minute pentru a lăsa uleiul de nucă de cocos să se întărească.
Puneți într-un vas ciocolata pe bain marie.Se amestecă ocazional pentru ca să se topească uniform. După ce este topită complet, scoateți vasul de la căldură și lăsați deoparte să se răcorească ușor.
Scufundați cu o furculiță bilele de cocos în ciocolata topită.Lăsați excesul de ciocolată să scurgă înainte de a le pune pe o hârtie de copt. Continuați să scufundați toate bilele de cocos până când toate sunt bine acoperite cu ciocolată.
Lăsați bomboanele să se întărească pe tejghea la temperatura camerei sau le așezați în frigider pentru a accelera procesul.
NOTA
De asemenea puteți folosi trei curmale în loc de sirop de arțar. Dacă folosiți curmale, nu este nevoie să înghețați amestecul din nucă de cocos, deoarece curmalele sunt mult mai lipicioase.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei din nuca de cocos,sirop de artar,ciocolata
https://www.facebook.com/asaucykitchen/videos/2103717526584435/