Ingrediente
450 gr. unt de arahide temperatura camerei
3/4 cească sirop de agave
1/4 linguriță de sare
230 gr. orez expandat
290 gr. ciocolată neagră vegană
2 lingurițe ulei din nucă de cocos
sare de mare pentru garnitură
Instrucțiuni de preparare:
Ungeți o formă de brioșe cu ulei.
Puneți untul de arahide, siropul de agave și sarea într-un castron.Se pune în bain marie și se lasă până când devine o compoziți netedă.
Se amestecă.
Se adaugă orezul expandat și se amestecă pentru a se combina.
Puneți amestecul în tava pregătită apăsând în fiecare formă.
Se topește ciocolată și uleiul de cocos împreună într-un castron pe bain marie.
Se amestecă.
Se toarnă uniform peste fiecare coșuleț, aproximativ 2 linguri de ciocolată topită.
Se presară cu sare de mare și se dau în frigider până se întăresc.
Lăsați să stea la temperatura camerei pentru câteva minute pentru a îndepărta cu ușurință coșulețele din forma de brioșă.
Serviți cu puțină sare, dacă doriți.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: unt de arahide,sirop de agave,ciocolata,ulei de cocos
https://www.facebook.com/showmetheyummy/videos/2058000071144003/