Cosulete vegane cu ciocolata si orez expandat

 

These Vegan Scotcheroos are loaded with brown rice crispies, all natural peanut butter, and agave and smothered in vegan dark chocolate and a pinch of sea salt. An easier, slightly healthier, gluten free take on the classic no bake treat. showmetheyummy.com #vegan #scotcheroos

Ingrediente
450 gr. unt de arahide temperatura camerei
3/4 cească sirop de agave 
1/4 linguriță de sare
230 gr. orez expandat
290 gr. ciocolată neagră vegană
2 lingurițe ulei din nucă de cocos
sare de mare pentru garnitură

These Vegan Scotcheroos are loaded with brown rice crispies, all natural peanut butter, and agave and smothered in vegan dark chocolate and a pinch of sea salt. An easier, slightly healthier, gluten free take on the classic no bake treat. showmetheyummy.com #vegan #scotcheroos

Instrucțiuni de preparare:

Ungeți o formă de brioșe cu ulei.
Puneți untul de arahide, siropul de agave și sarea într-un castron.Se pune în bain marie și se lasă până când devine o compoziți netedă.
Se amestecă.
Se adaugă orezul expandat și se amestecă pentru a se combina.
Puneți amestecul în tava pregătită apăsând în fiecare formă.
Se topește ciocolată și uleiul de cocos împreună într-un castron pe bain marie.
Se amestecă.

Se toarnă uniform peste fiecare coșuleț, aproximativ 2 linguri de ciocolată topită.
Se presară cu sare de mare și se dau în frigider până se întăresc.
Lăsați să stea la temperatura camerei pentru câteva minute pentru a îndepărta cu ușurință coșulețele din forma de brioșă.
Serviți cu puțină sare, dacă doriți.

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: unt de arahide,sirop de agave,ciocolata,ulei de cocos

https://www.facebook.com/showmetheyummy/videos/2058000071144003/

 

 

Ulei de cocos raw *BIO 500mlUnt de arahide crocant *BIO 250gr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *