12 brioșe
Ingrediente:
3 banane foarte coapte
1 cană unt de arahide
4 ouă
1/4 cană sirop de arțar
1 linguriță de vanilie
1 linguriță otet de mere
1/4 cană făină din nucă de cocos
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
1/4 linguriță de sare
Instrucțiuni de preparare
Preîncălziți cuptorul la 180 C. Tapetați o tava de brioșe cu 12 forme de hârtie pentru brioșe.
În vasul unui procesor de alimente, adăugați toate ingredientele. Mixați până când sunt complet omogenizate.
Puneți aluatul în tava de brioșe pregătită până când se împarte uniform.
Coaceți timp de 20-25 minute până când devin de culoare aurie,iar o scobitoare introdusă în centru lor,iese curată. Se răcește timp de 5 minute, apoi se transferă pe un suport de sârmă pentru a se continua răcirea.
Nota:
Folosiți unt de migdale în loc de unt de arahide. Vor fi la fel de delicioase.
Brioșele pot fi păstrate timp de până la o lună în congelator.
Gasiti pe site-ul evzinshop,aici: unt de arahide,sirop de artar
https://www.facebook.com/simplyquinoa/videos/1417038661736212/