INGREDIENTE (4 oua de ciocolata cu avocado):
2 avocado coapte și moi
150 g ciocolată neagră
60g zahăr de cocos
25g pudră de cacao(pudră de roșcove)
2 linguri extract de vanilie
METODĂ DE PREPARARE
Tăiați în jumătate 2 avocado coapte și moi. Păstrați coaja intactă, deoarece veți avea nevoie de ea mai târziu.
Scoateți toată pulpa fructului. Puneți deoparte.
Încălziți 150g de ciocolată neagră într-un bain marie.
Acum, întindeți ciocolata topită în interiorul cojilor de avocado.
Cu o lingură întindeți ciocolata pentru ca laturile să fie bine acoperite.
Puneți în congelator până la întărire ciocolatei- durează mai puțin de 30 de minute.
Între timp, faceți spuma de ciocolată din avocado.
Într-un mixer adăugați pulpa de avocado pe care ați scos-o înainte, 60g de zahăr de cocos(sau după gust), 25g de pudră de cacao (sau pudră de roșcove) și 2 linguri extract de vanilie.
Amestecați bine până când obțineți o spumă netedă.
Luați oul de ciocolată din congelator și îndepărtați cu grijă coaja de avocado.
Puneți spuma de ciocolată în oul de ciocolată.
Serviți garnisind cu o frunzuliță de mentă și zmeură sau căpșuni. De asemenea, puteți să presărați fistic mărunțit.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: zahar de cocos,ciocolata,pudra de roscove
https://www.facebook.com/exceedinglyvegan/videos/629441100739648/