Ou umplut cu spuma de ciocolata si avocado

Avocado chocolate mousse egg

INGREDIENTE (4 oua de ciocolata cu avocado):

2 avocado coapte și moi
150 g ciocolată neagră
60g zahăr de cocos
25g pudră de cacao(pudră de roșcove)
2 linguri extract de vanilie

avocado chocolate mousse eggs

METODĂ DE PREPARARE

Tăiați în jumătate 2 avocado coapte și moi. Păstrați coaja intactă, deoarece veți avea nevoie de ea mai târziu.

Scoateți toată pulpa fructului. Puneți deoparte.

Încălziți 150g de ciocolată neagră într-un bain marie.

Acum, întindeți ciocolata topită în interiorul cojilor de avocado.

Cu o lingură întindeți ciocolata pentru ca laturile să fie bine acoperite.

Puneți în congelator până la întărire ciocolatei- durează mai puțin de 30 de minute.

Între timp, faceți spuma de ciocolată din avocado.

Într-un mixer adăugați pulpa de avocado pe care ați scos-o înainte, 60g de zahăr de cocos(sau după gust), 25g de pudră de cacao (sau pudră de roșcove) și 2 linguri extract de vanilie.

Amestecați bine până când obțineți o spumă netedă.

Luați oul de ciocolată din congelator și îndepărtați cu grijă coaja de avocado.

Puneți spuma de ciocolată în oul de ciocolată.

Serviți garnisind cu o frunzuliță de mentă și zmeură sau căpșuni. De asemenea, puteți să presărați  fistic mărunțit.

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: zahar de cocos,ciocolata,pudra de roscove

 

https://www.facebook.com/exceedinglyvegan/videos/629441100739648/

 

Zahar de cocos *BIO 250grPudra de roscove 350gr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *