INGREDIENTE
290 g tahini
200 g zahăr de cocos
720 g faina (la alegere)
250 g suc proaspăt de portocale
120 g apă
½ linguriță bicarbonat de sodiu
1 lingura praf de copt
1 lingura scorțișoară
½ linguriță de mastic
1 vanilie
susan (opțional)
PREPARARE
Într-un castron, amestecați zahărul cu tahini. Apoi se toarnă lent sucul de portocale,apa și se amestecă.
Într-un castron mai mare, se adaugă făina și restul de ingrediente, cu excepția semințelor de susan și se amestecă cu o lingură.
Cele două amestecuri se amestecă cu o lingură si apoi se frământă cu mâna. Dacă este necesar, adăugați puțină făină. Vrem să facem un aluat moale și suplu.
Formați biscuiți mici pe care îi modelați în forma dorită, se presara cu seminte de susan și se a șează într-o tavă tapetată cu hartie de copt.
Se coace timp de 20-25 minute la cuptorul preîncălzit la 180 de grade până la rumenire.
Gasiti sa cumparati pe evzinshop,aici: tahini integral bio,zahar de cocos bio,lacrimi de mastic,pudra de mastic,ulei de mastic