Iaurt din cocos fara gluten

Large Weck jar filled with amazing 2-Ingredient homemade Coconut Yogurt and berry compote

 

Ingrediente
IAURT
1 cutie lapte din nucă de cocos cu conținut total de grăsimi (414 ml) organic
2 capsule probiotice vegane(trebuie să fie capsule // capsulele pot fi ușor deschise și golite)
GARNITURA opțional
Sirop de arțar, stevia sau sirop de agave pentru îndulcire
Extract de vanilie sau pulbere din fasole de vanilie
Fructe sau compot de fructe

Emptying probiotic capsule into the coconut yogurt

Instrucțiuni de preparare:
Este important să selectați un lapte din nucă de cocos cremos și neted (nu granulat) pentru a vă asigura că iaurtul va ieși cremos și neted.
Agitați bine laptele din nucă de cocos. Apoi se deschide și se toarnă într-un vas curat, sterilizat, din sticlă sau un castron. Aveți posibilitatea să sterilizați cu ușurință prin clătire cu apă fiartă, lăsând să se usuce complet. Lăsați să se răcească până la temperatura camerei înainte de a adăuga ingredientele.
Goliți capsulele probiotice  în iaurt și (important) folosiți o lingură din lemn sau din plastic pentru a amesteca, nu de metal, deoarece o lingură de metal poate reacționa negativ cu probioticele. Se amestecă până când devine o compoziție cremoasă și netedă.
Acoperiți amestecul cu un prosop (curat,subțire ceea ce va permite aerisirea) și fixați cu o bandă de cauciuc.
Lăsați iaurtul să activeze timp de cel puțin 24 de ore și până la 48 de ore într-un loc cald.

Se pastreaza la frigider.

Jar of coconut yogurt covered with a cheesecloth and secured with a rubberband

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: lapte de cocos,sirop de artar,sirop de agave

https://www.facebook.com/MinimalistBaker/videos/1621849574514670/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *