INGREDIENTE
3 cani de mango congelate
1 cutie(400ml) lapte integral de grăsime din nucă de cocos
1 cană de sirop de arțar pur (opțional)
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Adăugați mango într-un blender sau un procesor de alimente. Se amestecă până se sfărâmă.
Adăugați laptele din nucă de cocos și siropul de arțar (dacă se utilizează), amestecând până devine o compoziție omogenă.
Dacă vă place înghețata moale, serviți-o imediat. Dacă doriți înghețată fermă și lucioasă: se toarnă într-un vas pentru congelator,etanș. Congelați timp de 3-6 ore sau până când este complet înghețată. Lăsați să se dezghețe timp de 20-60 de minute înainte de servire.
NOTA
Folosiți lapte din nucă de cocos la temperatura camerei. Se agită bine înainte de folosire.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: lapte de cocos,sirop de artar
https://www.facebook.com/connoisseurusveg/videos/2035441286729846/