Inghetata cu mango, vegana

 

3 Ingredient Mango Coconut Vegan Ice Cream (V, DF, Paleo): an easy, no-churn recipe for deliciously creamy mango ice cream bursting with coconut flavor! #DairyFree #Paleo #Vegan #GlutenFree | BeamingBaker.com

INGREDIENTE
3 cani de mango congelate
1 cutie(400ml) lapte integral de grăsime din nucă de cocos
1 cană de sirop de arțar pur (opțional)

3 Ingredient Mango Coconut Vegan Ice Cream (V, DF, Paleo): an easy, no-churn recipe for deliciously creamy mango ice cream bursting with coconut flavor! #DairyFree #Paleo #Vegan #GlutenFree | BeamingBaker.com

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Adăugați mango într-un blender sau un procesor de alimente. Se amestecă până se sfărâmă.
Adăugați laptele din nucă de cocos și siropul de arțar (dacă se utilizează), amestecând până devine o compoziție omogenă.
Dacă vă place înghețata moale, serviți-o imediat. Dacă doriți înghețată fermă și lucioasă: se toarnă într-un vas pentru congelator,etanș. Congelați timp de 3-6 ore sau până când este complet înghețată. Lăsați să se dezghețe timp de 20-60 de minute înainte de servire.

 

NOTA

Folosiți lapte din nucă de cocos la temperatura camerei. Se agită bine înainte de folosire.

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: lapte de cocos,sirop de artar

https://www.facebook.com/connoisseurusveg/videos/2035441286729846/

 

Lapte de cocos *BIO 400mlSirop de artar *BIO 187ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *