INGREDIENTE
1/2 ceașcă de făină de cocos
6 ou mare
1 1/4 ceașcă lapte de migdale neîndulcit (sau orice lapte la alegere)
3/4 linguriță sare de mare (opțional)
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele împreună până când sunt bine omogenizate . Lasați aluatul sa stea pentru un minut sau doua. Aluatul trebuie să se toarne cu ușurință (adăugați mai mult lapte de migdale și ouă în proporții egale dacă este necesar pentru a realiza acest lucru).
Încălziți o tigaie mică și ungeți-o ușor (utilizați ulei la alegere). Se toarnă 1/4 ceașcă de aluat în tigaie și se înclină imediat în diferite direcții pentru a se distribui uniform (Daca este necesar),acoperiți cu un capac, pana cand marginile devin aurii.Se răstoarnă, se acoperă din nou și se lasă până se rumeneste pe cealaltă parte (1-2 minute) Repetați procedeul până la consumul total de aluat.
INFORMAȚII NUTRIȚIONALE
Calorii: 55 | Grăsimi: 3g | Total carbohidrați: 4g Net carbohidrați: 1g Fibre: 3g | Zahăr: 1g | Proteine: 5g
Gasiti sa cumparati pe evzinshop,aici: lapte de cocos,ulei de cocos,ulei extravirgin de masline
https://www.facebook.com/foodfaithfitnessblog/videos/2043287269020016/