Gem din fructe de padure si chia,fara gluten

Chia jam recipe with berries and nut butter on toast.

INGREDIENTE

340 gr.afine, căpșuni, zmeură sau mure proaspete sau congelate(aproximativ 3 cesti)
3 linguri suc de portocale
3 linguri semințe de chia
1 lingură sirop de arțar (opțional)

A jar of raspberry chia jam with a jam spoon. This easy raspberry chia jam is a healthy breakfast addition with no added sugar.
INSTRUCTIUNI DE PREPARARE
Puneți fructele și sucul de portocale într-o cratiță, la foc mediu. Aduceți la temperatura de fierbere și folosiți o lingură de lemn pentru a amesteca fructele de padure, aproximativ 3-5 minute. Adăugați semințele de chia. Scoateți de la căldură și transferați-l într-un recipient de sticlă. Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Gustați și îndulciți după gust. Refrigerați.

NOTA:
Aceasta nu este o rețetă de conservare și trebuie menținută în frigider.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE:
Calorii: 72 Total grăsimi: 3g Grăsimi saturate: 0g Carbohidrați: 11g Fibre: 4g Zahăr: 5g Proteine: 2g

 

Gasiti sa cumpatati pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar,petimezi din struguri albi

https://www.facebook.com/176855779026667/videos/1804714826240746/

 

Petimezi concentrat din struguri albi 250mlSirop de artar *BIO 187ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *