Ingrediente:
3 cesti făină de migdale, superfină ⠀⠀
1 cană fulgi de ovăz ⠀⠀
2 linguri de lapte,la alegere(lapte de cocos)
1/4 cană ulei din nucă de cocos,la temperatura camerei ⠀⠀
1/4 cană miere sau sirop de arțar ⠀⠀
1 linguriță extract de vanilie ⠀⠀
1/8 linguriță sare ⠀⠀
Pentru umplutura cu fructe de padure ⠀
3 cesti de afine proaspete ⠀⠀
1/2 cană apă ⠀⠀
1/4 cană suc de lămâie ⠀⠀
coaja de la o lămâie ⠀⠀
1/4 cană de miere ⠀⠀
2 linguri făină de tapioca ⠀⠀
un varf de cuțit sare ⠀
Instrucțiuni de preparare:
Mai întâi, încălziți cuptorul la 180ºC,apoi ungeți o tava cu ulei din nucă de cocos și lăsați deoparte.
Amestecați toate ingredientele blatului împreună într-un vas de amestecare.
Apoi, luați 2/3 din amestec și apăsați-l uniform pe fundul tăvii unse. Păstrați restul amestecului de blat.
Coaceți la 180ºC timp de 10 minute. Scoateți blatul din cuptor și lăsați deoparte.
Apoi, puneți toate ingredientele pentru umplutura de fructe într-o cratiță.Aduceți la temperatura de fierbere, amestecând adesea. Odată ce fierbeți, micșorați căldura și lăsați la foc mic timp de 10-15 minute. Continuați să mestecați.
Odată ce umplutura de fructe s-a îngroșit, se toarnă peste blat. Răspândiți restul amestecului de blat în fărâmături peste umplutura de fructe și apoi coaceți încă 10 minute la 180º C .
Lăsați să se răcească timp de 20 de minute înainte de a fi introdusă prăjitura în frigider timp de cel puțin 2 ore pentru a se întări.
Gasiti sa cumparati pe evzinshop,aici:ulei de cocos,sirop de artar
https://www.facebook.com/FitFoodieFinds/videos/1757149861009178/