INGREDIENTE
3 1/2 linguri căpșuni liofilizate + extra pentru topping
1 1/2 cană fulgi din nucă de cocos uscată
1/4 cană sirop de arțar
140 gr.cremă din nucă de cocos
2 linguri ulei din nucă de cocos
1 linguriță extract de vanilie
140 gr. ciocolată neagră, topită
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Puneți 3 1/2 linguri de căpșuni liofilizate într-un procesor de bucătărie sau utilizați un mojar pentru a obține o pudră fină. Puneți deoparte.
Într-un castron, combinați nuca de cocos, siropul de arțar și crema din nucă de cocos. Se adaugă uleiul din nucă de cocos, extractul de vanilie și pulberea de căpșuni liofilizată și se amestecă bine până se omogenizează.
Formați din amestec 8 până la 10 batoane și puneți-le pe o tavă căptușită cu hârtie de copt. Transferați la frigider până se întăresc.Înmuiați ușor fiecare baton în ciocolată neagră și așezați din nou pe hârtia de copt. Se stropește cu ciocolata neagră ramasă și se presară cu bucăți de căpșuni liofilizate.
Puneți la frigider pentru a se întări.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw,sirop de artar
https://www.facebook.com/tastemade/videos/1288936304526867/