INGREDIENTE
2 banane medii
150g fulgi de ovăz
25g semințe de floarea-soarelui
30g semințe de dovleac
30g stafide
30g de nuci tăiate
vârf de cuțit sare
180g unt de arahide
5 linguri sirop de artar
3 linguri ulei din nucă de cocos
1 lingura lapte de soia(lapte de cocos)
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C și tapetați o tavă cu hârtie de copt. Asigurați-vă că sunt acoperite și părțile laterale ale tăvii.
Decoji bananele, puneți-le într-un vas și le presați cu o furculiță. Adăugați ovăzul, semințele de floarea soarelui, semințele de dovleac, stafidele și nucile.
Apoi puneți untul de arahide, siropul de arțar și uleiul din nucă de cocos într-o cratiță mică la căldură. Se amestecă și se lasă la foc până se topesc.
Se toarnă untul de arahide și laptele în castronul cu celelalte componente și se amestecă până când ingredientele sunt bine omogenizate.
Transferați amestecul prăjiturii în tava pregătită și utilizați o spatulă pentru a nivela prăjitura.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Scoateți prăjitura de la cuptor și lăsați-o să se răcească în tavă timp de 5 minute.
Scoateți prăjitura din tavă și lăsați-o să se răcească timp de 10 minute înainte de a o tăia în 10 forme dreptunghiulare.
NOTA
Informații nutriționale:
Calorii: 303
Grăsimi totale: 18,1 g
Grăsimi saturate: 6.1g
Carbohidrati: 31,2 g
Zaharuri: 12,8 g
Sodiu: 102,4 mg
Fibre: 4,4g
Proteine: 8,1 g
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei raw de cocos bio,sirop de artar bio,stafide bio,lapte de cocos bio,unt de arahide bio
https://www.facebook.com/wearesovegan/videos/1034279470067971/